Wizz Air – Uskoro linije iz Prištine, Sarajeva i Tirane

Wiz Air najavio veliku ekspanziju u regionu!

Low cost avio kompanija Wizz Air zvanično je najavila linije iz Budimpešte do pet balkanskih gradova: Prištine, Sarajeva, Tirane, Podgorice i Skoplja.

Wizz Air novi letovi Pristina Sarajevo Skoplje Podgorica Tirana avio karte

Prvi let iz Sarajeva za Budimpeštu se očekuje 5. aprila naredne godine, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno i to u početku sredom i nedeljom, a nakon 10. aprila letovi će biti ponedeljkom i petkom. Avio karte u jednom pravcu možete da kupite po ceni već od 30 EUR.

Letovi iz Prištine za Budimpeštu će biti uspostavljeni od 7. aprila, a obavljaće se takođe dva puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom. Avio karte mogu da se kupe po ceni već od 30 EUR, u jednom pravcu.

Tirana je još jedna nova destinacija ka kojoj će low cost avio kompanija Wizz Air uspostaviti letove u aprilu 2017. godine. Od 5. aprila, avio kompanija će redovno leteti na liniji Budimpešta – Tirana dva puta nedeljno, sredom i nedeljom.

Osim novih destinacija u mreži low cost avio kompanije Wizz Air, mađarska avio kompanija uspostaviće letove ka Budimpešti i iz Podgorice i Skoplja iz kojih već saobraća. Linija Budimpešta – Podgorica biće pokrenuta od 3. aprila i letovi će se obavljati sredom i nedeljom, a avio karte možete da kupite po ceni već od 20 EUR. Linija Budimpešta – Skoplje se očekuje od 2. aprila, a letovi će se obavljati sredom i nedeljom.

Avio karte za nove letove avio kompanije Wizz Air već se nalaze u prodaji i možete ih rezervisati putem našeg vebsajta playtravel.rs ili pozivom kontakt centra.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. osijek

  aleksandar
   odgovori
  16/12/2016

  kada planirate letove iz osijeka

 2. letovi za dizeldorf

  LJILJANA
   odgovori
  08/11/2017

  Kada planirate letove iz Podgorice zs Dizeldorf.
  Imate li iz okolnih gradova letove za Dizeldorf.
  Pozdrav

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar