Wizz Air – Veliko širenje mreže linija u regionu!

Ovog leta, Wizz Air pokreće čak 19 novih linija iz gradova u regionu!

 

Low cost avio kompanija Wizz Air ove godine će preseliti tri aviona na aerodrome u regionu i dodati preko 19 novih linija.

 

Wizz Air širi mrežu letova u regionu 2017

 

Najveće čvorište u regionu za avio kompaniju Wizz Air, aerodrom u Skoplju, ovog leta će dobiti četvrti avion mađarske low cost avio kompanije čime će biti uspostavljen čak 21 dodatni let i četiri nove linije iz makedonske prestonice.

 

Od 2. aprila biće uspostavljeni letovi Skoplje – Budimpešta, dok će nove linije za Maltu, Rim i Vaxjo biti pokrenute od 14. jula i to dva puta nedeljno. Osim toga, veliki broj postojećih linija dobiće jedan ili dva dodatna leta nedeljno.

  

Krajem marta, avio kompanija Wizz Air uspostaviće nekoliko novih linija iz Tuzle. Počev od 23. marta, mađarska avio kompanija će leteti dva puta nedeljno iz Tuzle za Vaxjo, od 27. marta dva puta nedeljno za Keln, a za Bratislavu i Fridrihshafen tri puta nedeljno. Od 28. marta, biće uspostavljeni i letovi Tuzla – Nirnberg, dva puta nedeljno.

 

Od 19. maja, low cost avio kompanija Wizz Air uspostaviće direktne linije iz Beograda za Fridrihshafen i Nirnberg, od 20. maja za Hanover, a za Maltu od 21. maja 2017. godine. Svi letovi će biti obavljani dva puta nedeljno. Aerodrom “Nikola Tesla” će takođe dobiti veći broj letova na postojećim linijama. 

 

Avio kompanija Wizz Air uspotaviće brojne nove linije i letove i sa drugih aerodroma na prostoru bivše Jugoslavije.

 

Linije iz Ohrida za Basel i London Luton dobiće veći broj letova , isto kao i linije Niša za Basel, dok će ostale linije iz ovih gradova zadržati svoj kontinuitet.

 

Sa druge strane, low cost avio kompanija Wizz Air uspostaviće letove iz Budimpešte za Podgoricu i Sarajevo, čime će ovaj grad postati drugi u Bosni i Hercegovine do koje leti mađarska avio kompanija.

 

Novi letovi se očekuju i na aerodromima u Ljubljani, Prištini, Splitu, a biće pokrenuta i redovna linija Osijek – Basel.

 

Avio karte za nove letove avio kompanije Wizz Air već se nalaze u prodaji i možete ih rezervisati putem našeg vebsajta playtravel.rs ili pozivom call centra. 

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

6 Komentara
  1. nova linija

    mira
     odgovori
    10/03/2017

    cestitam samo vas molimo da uvedete liniju podgorica nis

  2. Nova linija

    Bojan
     odgovori
    12/03/2017

    A iz Rumunije neki let za Podgoricu. Nije dalek let, a dovlacio bi Rumune na Jadransko more a i nas terao da malo obidjemo Rumuniju. Mislim da bi bilo ineresovanja.

    • Play Travel
       odgovori
      13/03/2017

      Bojane, Wizz Air avio kompanija u ovom trenutku iz Podgorice ima tri linije, za Budimpeštu, Memingen i Milano. U ovom trenutku nema zvaničnih potvrda o uvođenju linije ka gradovima u Rumuniji.

  3. letovi za Norvešku

    Rade Džinkić
     odgovori
    13/03/2017

    Kad uvodite letove za Norvešku?
    Pozdrav, Rade

  4. Treviso Italija

    Vlado Vukovic
     odgovori
    13/03/2017

    Postoji li ideja za let iz Tuzle ili Beograda za Treviso u Italiju.U taj dio Italije a blizu je i Venecija nema letova a ima veliki broj ljudi iz istocne Bosne i zapadne Srbije.Pozdrav

  5. NOVA LINIJA

    Gaga
     odgovori
    13/03/2017

    Da li Vam je poznato kakve su mogucnosti uvodjenja linije iz Beograda do Trsta ili Venecije?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar