Aerodrom Banja Luka – Zabeležen veliki uspeh na novim linijama

Letovi avio kompanije Ryanair privukli putnike: u planu je i nova linija

Aerodrom u Banja Luci zabeležio je značajan porast broja putnika nakon što je low cost avio kompanija Ryanair uspostavila tri nove linije.

Otkako su uspostavljene nove linije od kraja oktobra, broj putnika je porastao više od četiri puta. Samo tokom decembra aerodrom u Banja Luci je posetilo 8.265 putnika, što je značajno više u odnosu na prosek od 1.800 putnika mesečno koliko ih je banjalučki aerodrom, prema zvaničnim podacima, imao tokom prvih deset meseci 2018. godine.

Jedina avio kompanija koja je do oktobra prošle godine obavljala letove ka i iz Banja Luke je bila avio kompanija Air Serbia na liniji Beograd Banja Luka. Rast broja putnika je usledio nakon što je Ryanair odlučio da pokrene nove linije iz Banja Luke iako do tada uopšte nije leteo ka destinacijama u Bosni i Hercegovini.

Low cost avio kompanija Ryanair trenutno leti na tri linije iz Banja Luke i to za Stokholm, Memmingen i Brisel, a od aprila će uspostaviti i direktnu liniju za Berlin.

Ovo su dobre vesti za banjalučki aerodrom koje bi lako mogle da inspirišu i druge avio kompanije da uvedu nove linije ka baš ovom aerodromu u Bosni i Hercegovini.

Avio karte za letove iz Banja Luke možete da rezervišete online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

19. januar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Divan blog, prekrasna objava, mi se bavimo posredovanjem uvoza, pa zaista je divno razmjeniti komentare :) lp https://about.me/yiwuagent

    Carina
     odgovori
    30/12/2019

    Divan blog, prekrasna objava, mi se bavimo posredovanjem uvoza, pa zaista je divno razmjeniti komentare :) lp

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar