Aerodrom Beograd – Letovi iz Srbije već od 1. maja

Evropske avio kompanije prodaju avio karte za letove tokom prve polovine maja

Prvi letovi iz Srbije mogli bi da budu obnovljeni već oko 1. maja, naveo je Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Izjava je stigla nakon što je nedavno Vlada Srbije najavila da bi avioni mogli da polete sa aerodroma „Nikola Tesla” u Beogradu tokom prve nedelje maja, tj. od 4. do 11. maja.

Predsednik Srbije je naveo da će na odluku najviše uticati mišljenje medicinskih radnika, kao i to da li će se situacija pogoršati tokom narednih dana. On je objasnio i da će aerodromi biti prvi otvoreni za putovanja, jer je to najlakši način da se prati broj putnika koji dolaze u zemlju.

Prvi letovi iz Beograda bi trebalo da budu ka aerodromima koji su otvoreni i trenutno rade, a dodatne linije će biti naknadno obnovljene kako se bude razvijala situacija.

Pojedine avio kompanije uveliko prodaju avio karte za letove tokom maja. Trenutno je u toku velika promotivna akcija avio kompanije Air Serbia za letove od 1. maja, avio kompanije Aegean Airlines, EasyJet, LOT i Montenegro Airlines prodaju avio karte za letove iz Beograda tokom prve polovine narednog meseca, a low cost avio kompanija Wizz Air je najavila letove od 15. maja.

Ipak, putnici bi trebalo da znaju da su svi datumi okvirni i da su promene moguće u svakom trenutku. Iz Vlade Srbije su takođe naveli da će putnici i dalje biti u obavezi da poštuju period od 28 dana samo-izolacije.

autor: Playtravel

25. april 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar