Aerodrom Konstantin Veliki – Od maja 2019. letovi iz Niša za Egipat!

Nova linija povezuje Niš sa severom Afrike!

Od naredne letnje sezone, avioni će leteti i sa niškog aerodroma za Egipat, potvrdio je egipatski ambasador u Srbiji Amr al Jowaily.

Po njegovim rečima, delegacija aerodroma ,,Konstantin Veliki” iz Niša je nedavno vodila pregovore u vezi sa uspostavljanjem direktnih letova koji će najverovatnije biti pokrenuti već od maja 2019. godine.

Niš će tako postati drugi grad koji će Srbiju povezati sa Egiptom, pored postojećih direktnih letova iz Beograda za Hurgadu.

Ove godine aerodrom Konstantin Veliki bi trebalo da dočeka više od 355.000 putnika, što je rekordan broj za niški aerodrom. Stručnjaci procenjuju da će broj putnika naredne godine biti manji jer će avio kompanije ukinuti nekoliko linija, a sa druge strane, generalni direktor aerodroma Dušan Knežević naveo je da se vode pregovori u vezi sa novim linijama.

Osim nove linije iz Niša, egipatski ambasador u Srbiji naveo je i da će biti pokrenuta nova linija Beograd Kairo. Avio kompanija Air Serbia pre nekoliko godina je bila zainteresovana da obavlja letove baš na ovoj liniji.

autor: Playtravel

21. decembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Cairo

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Cairo online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar