Aeroflot uskoro obnavlja letove ka regionu

Ruska avio kompanija povećava broj letova za Moskvu

Ruska avio kompanija Aeroflot se sprema da obnovi međunarodne letove iz Rusije, a na spisku se nalaze i linije ka regionu.

U rezervacionom sistemu od 1. avgusta mogu da se vide novi letovi između Moskve i Beograda, Ljubljane, Splita i Tivta.

Od ova četiri grada regiona, avio kompanija Aeroflot je jedino obavljala letove na liniji Beograd Moskva, ali je najavljeno da će njihov broj biti drastično uvećan. Umesto dva leta nedeljno, ruska avio kompanija će od početka avgusta leteteti dva puta dnevno između glavnih gradova Rusije i Srbije. Avio kompanija Air Serbia je najavila da će obnoviti letove ka Rusiji takođe od početka avgusta.

Istog dana očekuje se da Aeroflot obnovi letove za Tivat, Ljubljanu i Split, a jedina nepoznanica je linija za Zagreb na kojoj je Aeroflot redovno leteo do prekida vazdušnog saobraćaja.

Avio kompanija Aeroflot je obustavila većinu međunarodnih letova 27. marta u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa Covid-19. Tog datuma je uvedena zabrana ulaska stranih državljana u Rusiju, a ovih dana je ona ukinuta pod uslovom da putnici imaju negativne rezultate PCR testa ne starije od 72 sata.

Sve navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja i one su okvirne, jer avio kompanija zadržava pravo promene. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

16. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Aeroflot

Rezervišite odmah avio karte kompanije Aeroflot online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar