Nordwind Airlines pokreće letove iz Beograda

Nova avio kompanija pokreće letove sa beogradskog aerodroma

Ruska avio kompanija Norwind Airlines želi da pokrene letove između Beograda i Moskve, čim za to dobije dozvolu od organa vlasti.

Zanimljivo je to da je avio kompanija zakazala prvi let već za ovu nedelju, ali je malo verovatno da će Nordwind Airlines dobiti sve potrebne dozvole na vreme. Baš iz tog razloga ruska avio kompanija nije još počela da prodaje avio karte za letove između glavnih gradova Rusije i Srbije, navodi portal EX-YU Aviation News.

Za sada je poznato da Nordwind Airlines planira da leti jednom nedeljno na liniji i to svake nedelje, sve do početka letnjeg reda letenja krajem marta 2021. godine. Ruska avio kompanija je želela da pokrene letove još tokom ovogodišnje letnje sezone, ali je od toga odustala usled pandemije koronavirusa Covid-19.

Između Beograda i Moskve trenutno lete avio kompanije Air Serbia i Aeroflot, koje imaju sve potrebne dozvole za obavljanje letova – pod uslovom da lete direktno između dva grada. Sredinom januara se očekuje da će letove između Beograda i Moskve (aerodrom Domodedovo) obnoviti i low cost avio kompanija Red Wings Airlines.

Trenutno vlada povećano interesovanje za letovima na liniji Beograd Moskva, zbog čega je avio kompanija Aeroflot na ovoj liniji počela da koristi veće letelice tipa Airbus A330-300. Sa druge strane, Air Serbia je uvela čarter letove iz Beograda za Moskvu, ali i za Sankt Peterburg.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

23. decembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar