Air Arabia Maroc pokreće još jednu liniju iz Beograda

Linija iz Beograda za još jednu novu destinaciju u Severnoj Africi?

Low cost avio kompanija Air Arabia Maroc bi mogla uskoro da pokrene letove iz Beograda navode iz Ambasade Maroka u Srbiji.

Marokanska ambasada veruje da bi low cost avio kompanija mogla da poveže glavni grad Srbije sa jednom od sledećih marokanskih destinacija: Agadir, Fez, Nador ili Tangier. To bi ujedno bila i druga nova linija koju će avio kompanija Air Arabia (u čijem sastavu se nalazi Air Arabia Maroc) pokrenuti za Beograd ove godine, jer će ona ove godine uspostaviti direktne letove Beograd Sharjah.

Avio kompanija trenutno u svojoj floti ima sedam aviona Airbus A320 kojim obavlja letove do više destinacija u Zapadnoj i Centralnoj Evropi.

Ambasada Maroka je prethodno pomenula da će nacionalna avio kompanija ove države, Royal Air Maroc, pokrenuti liniju Beograd Kazablanka, ali su u avio kompaniji ipak odustali od ove ideje. Ipak, ambasador Maroka u Srbiji navodi da postoji ogromno interesovanje putnika iz obe države za direktnom linijom, kao i da očekuje da će tokom sezone biti uspostavljene čarter linije ka marokanskim destinacijama.

Republika Srbija i Kraljevina Maroko do sad nikad nisu bili povezani direktnom avio linijom.

autor: Playtravel

18. mart 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar