Air Arabia pokreće low cost letove iz Beograda

Još jedna nova linija iz Beograda ove godine – od juna četiri puta nedeljno za grad nadomak Dubaija!

Najveća low cost avio kompanija na Bliskom istoku i u Severnoj Africi, Air Arabia, zvanično je potvrdila da će pokrenuti direktnu liniju za Beograd.

Air Arabia je najavila da će počev od 28. juna uspostaviti direktnu liniju između Beograda i Sharjah (Šardža), grada koji se nalazi odmah pored Dubaija. Ova linija će biti zanimljiva alternativa putnicima koji žele da otputuju za najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, jer je Sharjah aerodrom udaljen na manje od 20 kilometara od onog u Dubaiju.

Avio kompanija Air Arabia planira da leti četiri puta nedeljno na liniji Beograd Sharjah, i to utorkom, četvrtkom, petkom i subotom, a letove će obavljati avionima Airbus A320 sa 168 putničkih mesta.

Low cost avio kompanija Air Arabia je treća iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koja će ovog leta obavljati letove za Beograd, jer avio kompanija Etihad Airways održava liniju Beograd Abu Dabi, a low cost avio kompanija FlyDubai leti na liniji Beograd Dubai.

Air Arabia takođe obavlja letove i za Sarajevo, dok je u prošlosti letela i do drugih destinacija u regionu. Osim Beograda i Sarajeva, kao i nove linije za Prag, ova avio kompanija leti ka više od 150 drugih svetskih destinacija.

Avio karte su već u prodaji i možete da ih rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

8. januar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar