Air Canada Rouge – Od 2. juna direktni letovi iz Zagreba za Toronto

Sve je spremno za novu direktnu liniju između Zagreba i Toronta

Avio kompanija Air Canada Rouge završila je sve pripeme i ove subote bi trebalo da uspostavi letove na liniji Toronto Zagreb.

Linija Zagreb Toronto je sezonskog karaktera, a Air Canada Rouge će letove obavljati četiri puta nedeljno sve do 7. oktobra. Kanadska avio kompanija putnicima iz Hrvatske i regiona kao i Kanade ovog leta će ponuditi ukupno 20.586 putničkih mesta u oba pravcu.

Na prvom letu na liniji, koji će avio kompanija Air Canada Rouge obaviti 2. juna već je prodato više od 200 avio karata.

Air Canada Rouge će tako od subote postati druga avio kompanija koja nudi direktne letove između Hrvatske i Kanade, jer letove Zagreb Toronto već obavlja avio kompanija Air Transat, a ova avio kompanija će tokom letnje sezone proširiti ponudu i na direktne letove Zagreb Montreal.

Osim direktnih letova između Toronta ili Montreala i Zagreba, obe avio kompanije nude i odlične konekcije ka drugim destinacijama unutar Kanade i Severne Amerike. 

Avio karte za sve letove možete da kupite odmah online po najnižoj ceni putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

29. maj 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar