Air France – Povoljne avio karte za Severnu Ameriku

Kupite povoljne avio karte za letove ka 6 gradova u SAD i Kanadi

Avio kompanija Air France pokrenula je još jednu promotivnu akciju tokom koje možete da kupite povoljne avio karte za letove ka gradovima u Severnoj Americi.

Do 20. jula, možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Njujork po ceni već od 468 EUR, za Montreal od 506 EUR, za Majami, Los Anđeles i San Francisko od 558 EUR, za Kalgari od 564 EUR, a za Las Vegas i Orlando od 577 EUR.

Navedene cena se odnosi na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air France.

Promotivna ponuda važi za putovanja od 10. oktobra do 13. decembra 2017., kao i od 8. januara do 28. marta 2018. godine.

Svi letovi se obavljaju sa presedanjem u Parizu. Avio kompanija Air France takođe ima u svojoj ponudi povoljne avio karte za letove Beograd Pariz koje možete da kupite po ceni od 260 EUR.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar