Air Serbia na prvom mestu u Njujorku!

Srpska nacionalna avio kompanija beleži odlične rezulate na liniji Beograd Njujork!

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia objavila je da je na prvom mestu po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika na liniji za Njujork.

Prema podacima koje je objavio Međunarodni aerodrom Džon F. Kenedi u Njujorku za septembar 2020., srpska nacionalna avio kompanija se našla na prvom mestu po popunjenosti putničke kabine na letovima za Njujork, zajedno sa avio kompanijom KLM Royal Dutch Airlines.

Po tim rezultatima, obe avio kompanije su tokom septembra imale popunjenost putničkih kapaciteta od 67 procenata, sa tom razlikom što avio kompanija KLM na liniji za Njujork obično koristi veće letelice i leti češće pa samim tim se zaključuje da je prevezla i više putnika.

Na drugoj poziciji po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika se nalaze avio kompanija Etihad Airways i Egypt Air, dok je na trećem mestu avio kompanija Asiana Airlines.

Iz srpske nacionalne avio kompanije navode da su od 6. juna, kada je obnovljena linija Beograd Njujork, do 28. oktobra obavili 71 let za „Veliku jabuku”, kao i to da je u tom periodu preveženo 26.121 putnika.

Avio kompanija Air Serbia trenutno leti dva puta nedeljno na liniji Beograd Njujork i to četvrtkom i subotom, ali će u periodu od 14. decembra 2020. do 4. janura 2021. leteti čak čatiri puta sedmično.

autor: Playtravel

2. novembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar