Air France – Promotivna akcija za Dan zaljubljenih

Savršen poklon za Dan zaljubljenih!

Avio kompanija Air France pokrenula je veliku promotivnu akciju povodom Dana zaljubljenih.

Francuska avio kompanija snizila je cene avio karata za letove ka destinacijama u Aziji, Africi, Evropi, Severno, Srednjoj i Južnoj Americi, a promotivna akcija će trajati samo do 18. februara 2019. godine.

Tokom narednih pet dana možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Pariz po ceni već od 199 EUR.

Povratne avio karte za letove iz Beograda za Montreal možete da kupite po ceni već od 449 EUR, za Toronto ceni već od 469 EUR, za Vankuver od 499 EUR, a za Los Anđeles i San Francisko od 509 EUR.

Do ponedeljka možete da kupite povratne avio karte za Delhi po ceni već od 469 EUR, za Mumbai od 519 EUR, za Bangkok već od 529 EUR, a za Tajpei od 829 EUR.

Od afričkih destinacija u promotivnoj ponudi avio kompanije Air France nalaze se avio karte za letove za Johanesburg koje možete da kupite odmah po ceni već od 589 EUR, za Sejšele od 659 EUR, kao i za Kejptaun po ceni već od 550 EUR.

Promotivna akcija obuhvata i destinacije u Južnoj i Srednjoj Americi, a avio karte za Bogotu možete da kupite već od 559 EUR, za Buenos Ajres od 749 EUR, a za Limu od 789 EUR.

Ovo je samo deo ponude koja obuhvata i mnoge druge svetske destinacije, kao i polaske iz Skoplja, Podgorice, Zagreba, Budimpešte, Ljubljane ili Sofije.

Cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Promotivna akcija se odnosi na putovanja do 10. decembra 2019., osim ponude za Pariz koja obuhvata letove do 30. juna 2019. godine.

Pogledajte i Valentines Day ponude avio kompanije Air Serbia na ovoj stranici i Emirates ovde.

Predlažemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

14. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar