Air Serbia dodatno povećava broj letova za Cirih

Rekordan broj letova u toku jednog dana između Beograda i Ciriha

Avio kompanija Air Serbia će ovog meseca oboriti sopstveni rekord po broju letova između Beograda i Ciriha.

Naime, u srpskoj avio kompaniji trenutno planiraju da tokom oktobra na liniji Beograd Cirih lete i do četiri puta tokom jednog dana. Po predviđenom rasporedu, Air Serbia će leteti utorkom i sredom dva puta dnevno, ponedeljkom, četvrtkom i petkom tri puta, dok će do najvećeg grada Švajcarske obavljati čak četiri leta dnevno subotom i nedeljom.

Ukupno će dakle, Air Serbia obaviti ukupno 21 let nedeljno, tokom oktobra, što je više nego u istom periodu prošle godine.

Direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia, Jirži Marek navodi da je razlog za povećanje veliko interesovanje putnika: „Interesovanje za letove do Ciriha prevazišlo je sva naša očekivanja što je veoma ohrabrujuće, imajući u vidu trenutne okolnosti i posledice pandemije korona virusa po avio saobraćaj na globalnom nivou. Nastavićemo da pažljivo pratimo razvoj događaja, brzo reagujemo i prilagođavamo se promenama u tražnji i ograničenjima putovanja“.

Linija Beograd Cirih je jedna od prvih koju je srpska nacionalna avio kompanija uspostavila nakon obnove saobraćaja sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”.

autor: Playtravel

5. oktobar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar