Air Serbia i Montenegro Airlines će tokom decembra obaviti više od 1.300 letova

Montenegro Airlines i Air Serbia povezuju Crnu Goru i Srbiju sa više od 30 destinacija i tokom decembra

Nacionalne avio kompanije Srbije i Crne Gore planiraju da tokom decembra obave više od 1.300 povratnih letova i da tako prevezu blizu 150.000 putnika.

U periodu od 1. do 31. decembra, avio kompanija Air Serbia planira da obavi 1.040 povratnih letova i tako putnicima ponudi 116.040 putničkih mesta. Srpska avio kompanija planira da poveže Beograd sa 29 destinacija u Evropi, kao i Njujork, dok će sa aerodroma „Konstantin Veliki” u Nišu poleteti za Frankfurt Hahn. Na većini letova Air Serbia će koristiti avione Airbus A320 i ATR72, dok će ređe koristiti Boeing 737 (4,6% svih letova) i Airbus A330 (2,3% u odnosu na sve letove).

Kako prenosi portal EX-YU Aviatian News najpopularnije linije srpske nacionalne avio kompanije su linije za Cirih, Podgoricu, Tiranu, Pariz i Istanbul.

Avio kompanija Montenegro Airlines trenutno u planu ima da tokom decembra obavi oko 300 povratnih letova i putnicima iz Crne Gore će na taj način ponuditi blizu 33.000 putničkih mesta. Na spisku se nalaze letovi iz Podgorice za Beograd, Cirih, Frankfurt, Ljubljanu i Pariz, kao i linije Tivat Beograd i Tivat Sankt Peterburg (samo pod uslovom da Rusija otvori granice). Najpopularnije destinacije na kojim leti avio kompanija Montenegro Airlines su Beograd, Beč, Ljubljana, Pariz i Sankt Peterburg.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Svi navedeni datumi su okvirni i podložni izmeni. Avio kompanija zadržava pravo izmene.

autor: Playtravel

18. novembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar