Air Serbia nabavlja dva aviona tokom 2020. godine

Uz dodatne avione i nove linije iz Srbije

Avio kompanija Air Serbia planira da uveća svoju flotu za još dva aviona tokom naredne godine, a ukupni kapacitet za 12% već tokom prvog kvartala 2020.

Ovo je najavio generalni direktor kompanije Air Serbia za komercijalu i strategiju, Jirži Marek (Jiri Marek) tokom samita CAPA World Aviation Outlook. Gospodin Marek doduše nije otkrio o kojem tipu aviona se radi, ali se nedavno spominjala mogućnost da bi letelice mogle da stignu iz Rusije.

Tokom 2019. godine avio kompanija Air Serbia je dodala deveti Airbus A319 u svoju flotu, kao i avion Bombardier CRJ900 za potrebe letova tokom letnjih meseci.

Proširenje flote je neminovno, navode stručnjaci, usled povećanja broja linija sa aerodroma u Beogradu, Nišu i Kraljevu, kao i planiranih novih linija koje srpska avio kompanija želi da pokrene tokom naredne godine.

Po nekim nezvaničnim informacijama koje je objavio portal Aviatiaca, avio kompanija Air Serbia planira nove linije za Ženevu, Lavov, Kišinjev, Aman, Oslo, Rostov na Donu, Firencu i Valensiju. Nove linije bi mogle da budu pokrenute već sa početkom letnjeg reda letenja, od aprila 2020. godine.

Air Serbia planira da tokom naredne letnje sezone uvede letove za Moroko.

autor: Playtravel

13. decembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Rezervacija

    Nina
     odgovori
    12/01/2020

    Hoce li biti leta iz Beograda za Lion ?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar