Air Serbia – Nove zabrane otkazuju letove i zatvaraju linije

Letovi pauzirani bar do sredine avgusta

Avio kompanija Air Serbia primorana je da otkaže i suspenduje pojedine letove usled ponovnog pogoršanja pandemije koronavirusa Covid-19.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju srpske avio kompanije, Air Serbia će odložiti obnavljanje pojedinih linija iz Beograda koje su bile planirane od 1. avgusta, dok će pojedine linije biti obustavljene do daljeg.

Po trenutnom planu, avio kompanija Air Serbia bi trebalo da obnovi letove za Rim, Milano i Bukurešt od 16. avgusta, za Brisel od 27. avgusta, za Veneciju od 31. avgusta, a za Moskvu i Tel Aviv od 1. septembra.

Sa druge strane, Air Serbia je odlučila da privremeno obustavi letove do Madrida (od 29. jula), Nice (od 8. avgusta) i Kijeva (od 31. avgusta), a linije će biti obnovljene tek tokom leta naredne godine.

Srpska nacionalna avio kompanija je ranije potvrdila da će obustaviti letove za Helsinki, Maltu, Bejrut, Kairo i Rijeku, kao i da će do daljeg odložiti pokretanje novih linija za Lavov, Aman, Firencu, Kišinjev, Rostov na Donu i Ženevu.

Da bi privukla putnike, avio kompanija je nedavno predstavila novu uslugu Flight Pass, kao i Keep Boarding program koji podrazumeva brojne popuste u Beogradu i Republici za putnike na letovima avio kompanije Air Serbia.

Sve informacije su tačne u vreme objavljivanja.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

24. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar