Air Serbia obavila skoro 300 čarter letova

Air Serbia planira i dodatne čarter letove za Tursku i Egipat krajem decembra i početkom januara

Avio kompanija Air Serbia je uprkos pandemiji koronavirusa Covid-19 tokom prethodna četiri meseca obavila blizu 300 čarter letova.

Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju srpske nacionalne avio kompanije, u periodu od 5. jula do 25. oktobra, Air Serbia je obavila 299 povratnih letova iz Beograda ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu i Grčkoj.

Najveći broj letova je bio usmeren ka destinacijama u Turskoj, čak 189, dok je letova za Egipat bilo 108, a za Grčku svega dva povratna leta pre nego što je oba država zatvorila granice za srpske državljane. Kada su u pitanju destinacije, najpopularnija je bila Antalija sa 163 povratna leta.

Avio kompanija Air Serbia je uspostavila čarter letove ka Turskoj od 5. jula, dok je od 4. avgusta počela da leti za Hurgadu i Šarm el Šeik u Egiptu. Kako su otkrili iz srpske avio kompanije, najpopularniji mesec za letove je bio avgust.

Air Serbia planira da obavlja letove za Hurgadu, Šarm el Šeik, Antaliju i Bodrum i krajem decembra i početkom januara.

„Imajući u vidu trenutne okolnosti koje u značajnoj meri ograničavaju mogućnost putovanja, možemo reći da su rezultati relativno zadovoljavajući. Veliku zahvalnost dugujemo našim partnerima, turističkim agencijama, jer su zajedno sa nama posvećeno radili na tome da što veći
broj putnika stigne na željene destinacije i uživa na odmoru, kao i svake godine. U izazovnim vremenima kada su kolektivna solidarnost i podrška najpotrebniji, našom saradnjom uspeli smo da pružimo dodatnu vrednost putnicima, ali i celokupnom turističkom sektoru naše zemlje, koji je trenutno jedan od najpogođenijih,” izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u avio kompaniji Air Serbia.

autor: Playtravel

5. novembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar