Air Serbia od 1. juna obnavlja većinu redovnih linija

Air Serbia će obnoviti više od 40 svojih linija, prvi letovi već od 18. maja

Avio kompanija Air Serbia zvanično je objavila svoje planove da deo linija obnovi 18. maja, uz povećanje broja letova od 1. juna 2020. godine.

Mada će konačni red letenja zavisiti od odluka drugih država i regulatornih tela, iz avio kompanije Air Serbia očekuju da će 18. maja pokrenuti linije za Frankfurt, London, Beč i Cirih.

Od 1. juna avio kompanija Air Serbia planira da obnovi letove za Podgoricu, Pariz, Tiranu, Zagreb, Skoplje, Bukurešt, Sarajevo, Sofiju, Frankfurt, Brisel, Kijev, Krasnodar, Zadar i Nicu, a broj letova bi trebao da bude isti kao pre obustave letova. Letovi za Tivat, Ljubljanu, Atinu, Solun, Amsterdam, Prag, Moskvu, Berlin, Rim, Istanbul, Milano, Diseldorf, Dubrovnik, Split, Larnaku, Kopengahen, Štutgart, Njujork, Banja Luku, Tel Aviv, Stokholm, Veneciju, Pulu, Barselonu, Sankt Peterburg i Madrid će isto biti pokrenuti od početka juna, ali će intenzitet letova bit promenjen.

Avio kompanija Air Serbia za sad neće pokrenuti letove za Helsinki, Lavov, Aman, Firencu, Kišinjev, Rostov, Maltu, Ženevu, Kairo, Bejrut i Rijeku.

Predstavnici avio kompanije Air Serbia naveli su da je moguće da će neke linije biti pokrenute pre 1. juna, kao i da su čarter letovi i dalje predmet razmatranja, a da najviše zavise od interesovanja putnika.

Srpska avio kompanija Air Serbia planira da naredne nedelje obavi pet repatrijacionih letova, a više o tome možete da pročitate ovde.

Agencija za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) je tokom jučerašnjeg dana ukinula zabranu za obavljanje komercijalnih letova, deset dana pre nego što je najavljeno. To znači da bi neki letovi sada mogli da budu uspostavljeni i ranije.

Putnici bi trebalo da imaju na umu da su svi navedeni datumi očekivani i podložni su promeni, jer zavise od odluka drugih država, kao i Evropske Unije koju je Evropska komisija pozvala da produži privremeno ograničenje na spoljnim granicama EU.

autor: Playtravel

8. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar