Air Serbia – Od narednog leta letovi za Brač?

Air Serbia narednog leta pokreće letove iz Beograda ka petoj destinaciji u Hrvatskoj!

Predstavnici aerodroma Brač naveli su kako očekuju da će avio kompanija Air Serbia narednog leta pokrenuti letove Beograd Brač.

Kako se objašnjava, u avio kompaniji Air Serbia već duže vreme postoji interesovanje za direktnim letovima iz Beograda za Brač, ali je problem predstavljala kratka pista koju je aerodrom u Bolu posedovao. Ona je pak tokom prošle godine produžena i sada više ne bi trebalo da predstavlja smetnju, naveo je u jednoj izjavi generalni menadžer aerodroma Tonči Peović.

Avio kompanija Air Serbia mogla bi da leti dva do tri puta nedeljno tokom letnje sezone između Brača i Beograda, a na tim letovima će najverovatnije koristiti letelice  tipa ATR72.

Brač bi tako mogao da postane peta destinacija u Hrvatskoj ka kojoj avio kompanija Air Serbia obavlja letove, jer ona je već povezala glavni grad Srbije sa Zagrebom, Pulom, Dubrovnikom i Splitom.

Aerodrom Brač ove godine beleži rast broja putnika od 37,8% u odnosu na isti period 2017. godine, a očekuje se da će naredna godina biti još bolja. Osim očekivanih letova avio kompanije Air Serbia, predstavnici aerodroma trenutno vode pregovore sa još deset avio kompanija. Zbog toga punom parom se radi na proširenju kapaciteta aerodroma, kao i dodatnom povećanju piste, a radovi bi trebalo da budu završeni do 2021. godine.

autor: Playtravel

15. oktobar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar