Air Serbia planira da obnovi još 19 linija od sredine juna

Poznato kada Air Serbia planira da pokrene letove na ostalim linijama

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia objavila je spisak linija koje planira da obnovi nakon 15. juna 2020.

Od četvrtka, 21. maja 2020. avio kompanija Air Serbia je počela da posetepeno uvodi letove na linijama koje je bila prinuđena da privremeno suspenduje usled pandemije koronavirusa Covid-19. Spisak ovih linija možete da vidite ovde.

Na osnovu navoda srpske avio kompanije, od 15. juna počinje naredna faza obnove mreže letova, a na toj listi se nalaze linije ka ukupno 19 destinacija.

U ponedeljak 15. juna Air Serbia planira da ponovo poveže Beograd sa Sofijom, Tiranom, Diseldorfom, Štutgartom, Kopenhagenom, Atinom, Solunom, Rimom, Milanom, Pragom, Bukureštom i Istanbulom. Dan kasnije, 16. juna očekuju se letovi iz Beograda za Zagreb, Brisel, Berlin i Larnaku, od 17. juna Air Serbia želi da obnovi linije za Stokholm i Tel Aviv, a od 20. juna se očekuju prvi letovi na liniji Beograd Barselona.

Uz već potvrđenih 13 linija, avio kompanija Air Serbia će leteti krajem juna ka ukupno 32 destinacije. Srpska avio kompanija je takođe navela da planira da poveća broj letova na svim linijama na kojim trenutno leti iz Beograda.

Air Serbia je potvrdila da za sad ne planira da obnovi letove za Maltu, Helsinki, Rijeku, Kairo, Bejrut, Lavov, Aman, Firencu, Kišinjev, Rostov na Donu i Ženevu.

Putnici bi trebalo da imaju u vidu da su navedene informacije okvirne i da one zavise od odluka drugih država, kao i evropskih institucija.

autor: Playtravel

26. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar