Air Serbia povećava broj letova tokom letenje sezone

Povećanje na devet evropskih linija:  od letnje sezone dva puta dnevno za Pariz, a svakog dana za Kopenhagen i Stokholm!

Osim što će ove godine pokrenuti novih devet linija, avio kompanija Air Serbia planira i da poveća broj letova na sedam evropskih ruta koje trenutno održava.

Srpska avio kompanija dodaće po jedan let nedeljno na linijama iz Beograda za Pariz, Kopenhagen, Sofiju, Stokholm, Dubrovnik, Tivat i Zagreb, dok će na liniji Beograd Cirih imati dva nedeljna leta više nego prošle godine.

Sa ovim promenama počev od letnje sezone avio kompanija Air Serbia će leteti dva puta dnevno za Pariz iz Beograda, dok će za Kopenhageni Stokholm leteti svakog dana.

Pored većeg broja letova, srpska nacionalna avio kompanija će povećati kapacitete na pojedinim linijama tako što će letove obavljati avionima sa većim brojem sedišta. Pa tako, umesto manjeg aviona ATR72, Air Serbia će koristiti letelice Airbus A319 na linijama za Beč i Split.

Planirano povećanje na navedenim linijama biće uzrok smanjenja broja letova na pet drugih linija u odnosu na prošlu godinu, pa će linije za Atinu, Berlin, Milano, Skoplje i Sankt Peterburg imati po jedan let manje nedeljno u odnosu na prethodnu godinu. Broj letova na ovim linijama će se tako izjednačiti sa onim iz 2017. godine.

Avio karte za nove letove se već nalaze u sistemu i možete da ih kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

12. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar