Air Serbia – Predstavljen novi tarifni sistem

Avio karte po meri: novi tarifni sistem avio kompanije Air Serbia omogućuje da kupite avio karte samo uz dodatne usluge koje vam zaista trebaju

Avio kompanija Air Serbia je od 24. januara uvela novi tarifni sistem koji podrazumeva četiri nove klase putovanja koje se razlikuju u zavisnosti od izbora dodatnog prtljaga i usluga tokom putovanja.

Po novoj podeli uvedene su četiri nove klase: bela, plava, crvena i srebrna. Economy White klasa podrazumeva putovanje po najnižoj ceni i namenjena je svim putnicima koji žele da putuju samo sa ručnim prtljagom težine do 8kg. Tarifa Economy Blue omogućuje putnicima da pored ručnog prtljaga ponesu i jedan komad predatog prtljaga težine do 23 kilograma. Takođe izborom ove tarife putnici imaju mogućnost promene datuma putovanja uz doplatu.

Economy Red klasa obuhvata sve što nude i prethodne dve tarife, uz posluženje tokom leta, kao i besplatnu promenu datuma putovanja, rezervaciju sedišta u avionu unapred, kao i besplatnu prijavu za let na aerodromu.

Air Serbia - Predstavljen novi tarifni sistem

Na kraju, Business Silver klasa pored svega nabrojanog u Economy Red klasi putnicima omogućuje da predaju dva kofera, kao i da unesu dva komada ručnog prtljaga. Business Silver takođe podrazumeva prioritetnu prijavu na let i ukrcavanje, kao i pristup premijum salunu avio kompanije Air Serbia na beogradskom aerodromu.

Novim hibridnim tarifnim modelom avio kompanija Air Serbia putnicima nudi veliku fleksibilnost da oni sami odaberu usluge koje su im važne tokom putovanja. Pa na primer, pri kupovini avio karte možete da odaberete Economy White klasu i naknadno kupite dodatne usluge kao što su izbor sedišta ili dodatni prtljag.

Nove tarife možete da odaberete za sva putovanja počev od 1. marta 2018. godine, osim na letovima Beograd Njujork.

Uvođenjem novog tarifnog sistema, avio kompanija Air Serbia se pridružila brojnim drugim evropskim avio kompanijama, koje su takođe odlučile da uvedu hibridni model.

Izvršni direktor avio kompanije, Dankan Nejsmit (Duncan Naysmith) izjavio je da će upravo mogućnost da putnicima ponudi fleksibilnost prilikom putovanja omogućiti avio kompaniji Air Serbia konkurentnost na tržištu.

autor: Playtravel

25. januar 2018.

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

3 Komentara
 1. primer cena karte u tarifama bela plava crvena i srebrna tarifa

  seki
   odgovori
  27/01/2018

  kolika je cena karata za frankfurt u svim tarifama za 1 jun

  • Play Travel
    odgovori
   30/01/2018

   Seki, u nastavku možete pronaći cene karata na relaciji Beograd Frankfurt u jednom pravcu za 01.06.2018. u BELOJ, PLAVOJ i CRVENOJ tarifi raspoložive u trenutku objavljivanja:

   BELA 12.294 RSD (ručni prtljag do 8kg)
   PLAVA 15.329 RSD (BELA + 23KG besplatno čekiranje na aerodromu)
   CRVENA 21.522 RSD (PLAVA + besplatna promena datuma)

 2. Cijena

  Veselin Kovačević
   odgovori
  27/01/2018

  Sa ručnim prtljagom ( do 8.kg) karta – povratna PG _ BG koliko košta

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar