Air Serbia – Predstavljena usluga BagJourney

Inovativna usluga koja bi trebalo da pomogne u slučajevima izgubljenog prtljaga

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia predstavila je novi servis BagJourney pomoću kog će moći da se prati lokacija predatog prtljaga u svim fazama putovanja.

Vodeći proizvođač avio-tehnologije SITA je razvio BagJourney sistem, koji koristi podatke prikupljene sa više aerodroma kako bi pratio prtljag od njegovog prijavljivanja na let, preko sortiranja, prolaska kroz bezbednosne provere, utovara u kargo kontejnere i avione, sve do dostavljanja putniku na krajnjoj destinaciji.

Samim tim novi servis će omogućiti avio kompaniji Air Serbia da brzo utvrdi tačnu lokaciju prtljaga u situacijama kada on kasni.

Za sad podaci se osim na aerodromu ,,Nikola Tesla” prikupljaju na još 16 aerodroma iz mreže avio kompanije Air Serbia, uključujući aerodrome u Njujorku, Londonu i Moskvi, a uskoro će usluga biti dostupna i na ostalim aerodromima.

Pomoću platforme SITA WorldTracer i putnici će moći da saznaju lokaciju svog prtljaga u bilo kom momentu.

,,Ove godine uveli smo više tehnoloških inovacija da bismo unapredili našu uslugu i veoma nas raduje što smo pokrenuli BagJourney. Uz pomoć BagJourney, naši zaposleni sada mogu u realnom vremenu da prate kretanje prtljaga u svim fazama putovanja, da utvrde poslednju lokaciju na kojoj je prtljag viđen i efikasnije rešavaju situacije sa prtljagom koji kasni. Znamo koliko je isporuka prtljaga na vreme važna za naše goste i sigurni smo da će BagJourney unaprediti iskustvo putovanja naših gostiju”, rekao je Deklan Keler, izvršni direktor avio kompanije Air Serbia za saobraćaj.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar