Air Serbia – Promocija Happy Friday za 2. septembar

Povoljne avio karte za letove do tri evropske destinacije, po ceni već od 109 EUR!

Samo danas, 2. septembra, na promotivnoj akciji Srećan Petak avio kompanije Air Serbia možete kupiti povoljne avio karte do Hamburga, Dubrovnika i Soluna.

Air Serbia happy friday beograd solun dubrovnik hamburg

Na promotivnoj akciji Happy Friday ovog petka u ponudi avio kompanije Air Serbia su se našle povoljne avio karte za letove iz Beograda za Dubrovnik po ceni već od 109 EUR, za Solun po ceni od 119 EUR, kao i za Hamburg po ceni već od 169 EUR.

Avio karte po ovim cenama možete kupiti samo tokom današnjeg dana, 2. septembra 2016., a za putovanja u periodu od 5. septembra do 15. decembra 2016. godine, uz napomenu da se letovi za Dubrovnik sezonskog karaktera i oni se obavljaju do 29. oktobra 2016. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar