Air Serbia – Promotivna akcija za 6 novih destinacija

Jeftine avio karte za nove destinacije

U toku je promotivna akcija avio kompanije Air Serbia tokom koje možete da kupite avio karte za neku od 6 novih destinacija.

Promocija će trajati samo do kraja 2. marta 2020. godine, a ukoliko budete brzi povratne avio karte za letove iz Beograda za Ženevu možete da kupite po ceni već od 79 EUR, za Kišinjev i Lavov od 139 EUR, za Firencu od 149 EUR, a za Aman i Rostov od 229 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte uz standardnu uslugu avio kompanije Air Serbia. Dodatne takse su već uračunate.

Promotivna ponuda važi za putovanja za Ženevu nakon 1. juna, za Aman od 4. juna, za Rostov i Lavov od 5. juna, za Firencu od 6. juna, a za Kišinjev nakon 7. juna. Sva putovanja moraju biti završena pre 31. decembra 2020. godine.

Srpska nacionalna avio kompanija je nedavno najavila nove linije iz Beograda, a više detalja možete da pogledati na ovom linku. Air Serbia takođe planira da ove godine pokrene liniju iz Kraljevo Solun.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

25. februar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar