Air Serbia – Promotivne cene za pet evropskih gradova

Snižene cene avio karata tokom decembra – kupite odmah avio karte za Kopenhagen, Hamburg, Cirih, Amsterdam i Pariz po ceni već od 59 EUR

Avio kompanija Air Serbia trenutno u ponudi ima avio karte po sniženim cenama za pet evropskih destinacija.

Još samo danas, srpska avio kompanija nudi povratne avio karte za letove iz Beograda za Kopenhagen po ceni već od 79 EUR u jednom pravcu, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni već od 149 EUR. Promotivna cena važi za putovanja u periodu od 22. januara do 31. marta 2018. godine.

Promotivna akcija za letove za Hamburg će trajati do 25. decembra i do tad možete da kupite avio karte za letove Beograd Hamburg po ceni već od 99 EUR za letove u jednom pravcu, dok su povratne avio karte već od 179 EUR. Ova ponuda važi za putovanja do 8. januara 2018. godine.

Avio karte za letove u jednom pravcu iz Beograda za Cirih do 29. decembra možete da kupite po ceni već od 79 EUR, a povratne avio karte po ceni od 119 EUR. Promotivna cena avio karata važi za putovanja u periodu od 5. januara do 15. juna 2018. godine.

Na kraju, do 31. decembra takođe možete da kupite avio karte za letove u jednom pravcu iz Beograda za Pariz po ceni već od 59 EUR, a za Amsterdam po ceni od 65 EUR. Povratne avio karte za letove za Amsterdam su već od 125 EUR, dok avio karte za Pariz možete da kupite po ceni od 139 EUR. Promotivna ponuda za letove Beograd Pariz važi za putovanja u periodu od 20. januara do 15. juna 2018., a za Beograd Amsterdam za putovanja od 25. februara do 15. juna 2018. godine.

Sve cene su navedene sa već uračunatim svim dodatnim troškovima uz standardnu uslugu avio kompanije Air Serbia. Važe neka dodatna pravila.

Kupovinom avio karte u agenciji Play Travel izbegavate dodatne check-in troškove avio kompanije Air Serbia.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar. 

autor: Playtravel

21. decembar 2017.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar