Air Serbia – Snižene cene avio karata za Evropu

Najniže cene tokom poslednjeg dana oktobra!

Avio kompanija Air Serbia trenutno nudi avio karte po promotivnim cenama za letove ka nekoliko popularnih evropskih destinacija.

Samo do kraja današnjeg dana, četvrtka, 31. oktobra 2019., povratne avio karte za letove iz Beograda za Banja Luku možete da kupite po ceni već od 57 EUR, za Berlin po ceni već od 80 EUR, za Atinu od 90 EUR, za Rijeku od 109 EUR, za Larnaku od 118 EUR, a za Cirih već od 124 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i odnose se na putovanja koja obuhvataju najmanje trodnevni boravak ili boravak koji uključuje jedno noćenje subote na nedelju.

Ponuda važi za putovanja u periodu od 3. novembra za Banja Luku, od 4. novembra za Rijeku, od 15. novembra za Cirih, od 10. januara za Berlin i Atinua, a od 12. januara za Larnaku. Povratna putovanja moraju da budu pre 31. marta 2020. Važe neki izuzeci.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

31. oktobar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar