Air Serbia – Specijalna ponuda za Cirih

Povoljne avio karte za Cirih uz dodatne pogodnosti

Avio kompanija Air Serbia trenutno nudi povoljne avio karte za letove iz Beograda za Cirih, uz nekoliko dodatnih pogodnosti.

Ukoliko požurite možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Cirih u jednom smeru po ceni već od 53 EUR, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni već od 119 EUR.

Cena obuhvata dodatne takse i standardnu uslugu srpske avio kompanije, a ponuda važi za sva putovanja do 31. marta 2021. godine.

Uz povoljne cene avio karata za putovanja za Cirih, Air Serbia takođe na ovoj liniji nudi 50% popusta na avio karte za decu, besplatan ulaz u Premium Lounge za putnike koji putuju u okviru Comfort tarife, kao i besplatan unos ski opreme u avion za putnike Economy Standard, Economy Comfort i Business All Inclusive tarifa.

Putnici takođe mogu da promene datum putovanja besplatno sve do 24 sata pre prvog leta.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu. Molimo putnike da se pre putovanja raspitaju o uslovima ulaska u Švajcarsku.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. decembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar