Air Serbia uvodi dodatne letove za Tivat

Povoljne avio karte su u prodaji

Usled velikog interesovanja putnika, avio kompanija Air Serbia od sredine septembra planira da poveća broj letova na liniji Beograd Tivat.

Air Serbia će uskoro putnicima ponuditi više putničkih mesta na liniji Beograd Tivat. Iz srpske avio kompanije navode da će od 18. septembra uvest tri dodatna povratna leta između Beograda i Tivta, dok će na ostalim letovima Air Serbia koristiti veći avion sa više putničkih mesta.

Kako je navedeno, zbog toga sledeće nedelje srpska avio kompanija će ponuditi oko 5.000 putničkih mesta, što predstavlja uvećanje od 33 odsto.

„Veoma smo zadovoljni zbog povećanog interesovanja za letove do crnogorskog primorja. Verujemo da putnici žele da iskoriste lepo vreme tokom septembra i raduje nas što smo u prilici da im to i omogućimo“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia.

Avio kompanija Air Serbia trenutno nudi povoljne avio karte za letove ka Crnoj Gori, pa povratne avio karte za letove iz Beograda za Tivat ili Podgoricu možete da kupite po ceni već od 119 EUR. Avio karte za letove u jednom smeru su već od 79 EUR.

Povratne avio karte za letove iz Niša za Tivat su već od 49 EUR, dok su avio karte za putovanja u jednom smeru već od 21 EUR.

Sve cene su navedene sa svim uključenim dodatnim troškovima.

Air Serbia je avio-saobraćaj sa Crnom Gorom, nakon privremene obustave usled pandemije korona virusa Covid-19, ponovo uspostavila 19. avgusta, letovima iz srpske prestonice ka Tivtu i Podgorici.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar