Air Serbia uvodi novu uslugu Flight Pass

Uštedite i do 50 odsto!

Avio kompanija Air Serbia je ponudila putnicima novu uslugu Flight Pass („Propusnica za let”) uz pomoć koje oni mogu da po najpovoljnijim cenama uplate više letova unapred.

Na ovaj način putnici mogu da ostvare uštedu i do 50 odsto pravljenjem svoje personalizovane grupe unapred plaćenih avio karata za letove.

Za određenu destinaciju, po zagarantovanoj ceni putnici mogu da omoguće kupovinu minimalno četiri avio karte koje mogu da se iskoriste kad god to putnicima odgovara. Po rečima avio kompanije Air Serbia, nova usluga je odlično rešenje za kompanije, ali može biti primamljiva i ostalim putnicima jer oni imaju mogućnost da dele propusnicu sa članovima porodice i prijateljima.

Tokom kupovine Flight Pass propusnice, putnici mogu da biraju između jedne ili više grupisanih destinacija, putovanja sa ili bez restrikcija datuma putovanja, kao i putovanja u ekonomskoj ili biznis klasi, Light, Standard ili Comfort tarife.

„Potrebe naših putnika predstavljaju prioritet kojim se vodimo u poslovanju pa smo želeli da im pružimo slobodu da sami kreiraju ponudu koja im najviše odgovara. Kupovinom većeg broja propusnica, u prilici su da ostvare i viši nivo uštede. Kao i do sada, nastavićemo da radimo na tome da putnicima uvek pružimo više i kreiramo za njih dodatne vrednosti,” izjavio je Zoran Radosavljević, viši menadžer putničkih i distribucionih sistema Avio kompanija Air Serbia.

Vodeće svetske avio kompanije kao što su British Airways ili Air France već svojim putnicima nude sličnu uslugu, a njima se uz Flight Pass sad pridružila i srpska avio kompanija.

autor: Playtravel

21. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar