AnadoluJet – Pokreće nove međunarodne linije

26 novih low cost linija između Turske i Evrope!

Low cost avio kompanija AnadoluJet, deo Turkish Airlines, najavila je da će tokom ove godine pokrenuti nove linije i letove ka čak 26 destinacija.

Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju, AnadoluJet će tokom letnjeg reda letenja 2020. godine uspostaviti linije ka 26 gradova u 16 država, čime će ukupno leteti ka 68 destinacija i putnicima ponuditi 107 linija.

AnadoluJet je počeo da prodaje avio karte za nove međunarodne letove, a očekuje se da će prvi letovi biti uspostavljeni već od 29. marta 2020. godine.

Avio kompanija AnadoluJet, koji uslužuje putnike i održava svoje avione u saradnji sa avio kompanijom Turkish Airlines, će nastaviti da proširuje svoju flotu novim avionima u narednim mesecima, čime planira da poveća kapacitet ponuđenih putničkih mesta za 22% (dodatnih milion sedišta), zahvaljujući konfiguraciji sedišta ekonomske klase u avionima (189 sedišta po avionu) i sa ciljem da pruži uslugu još većem broju putnika po pristupačnim cenama i poveća svoj udeo na tržištu.

U saopštenju se navodi da će avio kompanija AnadoluJet nastaviti da se razvija i širi ka inostranim destinacijama uz pomoć avio kompanije Turkish Airlines i samim tim preveze još više turista, kako u Tursku, jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u svetu, tako i na na druge destinacije.

Low cost avio kompanija AnadoluJet pokrenula je prve letove tokom 2008. godine, a u početku je putnicima nudila povoljne letove na linijama između Ankare i regiona Anatolije. Nešto kasnije avio kompanija je uspostavila linije za severni deo Kipra, Irak i Veliku Britaniju. Anadolujet ima čvorište u Ankari, kao i na aerodromu Sabiha Gökçen u Istanbulu, ka kojem iz Beograda direktno leti avio kompanija Pegasus Airlines.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

14. januar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije AnadoluJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije AnadoluJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar