ASL Airlines – Avio karte za Pariz po ceni već od 172 EUR

Uz nove letove i povoljnije za Pariz: Kupite odmah avio karte po ceni već od 172 EUR!

Avio kompanija ASL Airlines od 24. juna 2019. godine pokrenuće direktne letove na liniji Beograd Pariz za koje nudi avio karte po povoljnoj ceni.

Povratne avio karte možete da kupite odmah po ceni već od 172 EUR,  a u ovaj iznos su već uračunate sve takse. U cenu uračunat ručni prtljag težine do 10kg.

ASL Airlines će leteti ponedeljkom i četvrtkom između Beograda i Pariza sve do 5. septembra 2019. godine. Letovi iz Beograda se očekuju oko 21:40h sa dolaskom u Pariz oko 00:05h, dok su letovi iz Pariza za Beograd predviđeni za 18:20h sa dolaskom u glavni grad Srbije oko 20:40h.

Avio kompanija ASL Airlines letove obavlja sa glavnog aerodroma u Parizu, Charles de Gaulle, sa novog Terminala 3, koji je odlično povezan saobraćajnicama sa gradom i ima direktu liniju gradskog prevoza. Sa ovog aerodroma avio kompanija obavlja letove i za Tunis, Tel Aviv, Alžir, Udžda, a pored toga obavlja i linije Strazbur-Udžda, Bastija – Udžda, Bordo – Oran, kao i Perpinjan – Oran.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. maj 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije ASL Airlines France

Rezervišite odmah avio karte kompanije ASL Airlines France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar