ASL Airlines France od ponedeljka uvodi direktne letove za Pariz

ASL Airlines France uvodi dva leta nedeljno između Beograda i Pariza!

Avio kompanija ASL Airlines France će od ponedeljka 24. juna 2019. pokrenuti direktne letove na liniji Beograd Pariz (aerodrom Šarl de Gol).

Francuska avio kompanija za sad planira da leti dva puta nedeljno između
Beograda Pariza, ponedeljkom i petkom. Polasci iz Beograda se očekuju oko 21:40h sa dolasom na aerodrom Šarl de Gol oko 00:05h, dok će u povratku polasci iz Pariza biti oko 18:20h, sa sletanjem na aerodrom „Nikola Tesla” oko 20:40h.

Povratne avio karte za letove iz Beograda za Pariz možete da kupite odmah po ceni već od 172 EUR. U ovaj iznos su uračunate sve takse, kao i ručni prtljag težine do 10kg.

Na liniji Beograd Pariz avio kompanija ASL Airlines France za sad planira da leti samo tokom letnje sezone, a poslednji let na liniji će biti 5. septembra 2019. godine.

ASL Airlines France leti sa glavnog aerodroma u Parizu „Šarl de Gol”, sa Terminala 3 koji ima odlične konekcije sa gradom u vidu direktne linije gradskog prevoza. Sa pariskog aerodroma francuska avio kompanija osim ka Beogradu, obavlja i letove za Tunis, Tel Aviv, Alžir, Udždu, a pored toga leti i na linijama Strazbur-Udžda, Bastija – Udžda, Bordo – Oran, kao i Perpinjan – Oran.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

20. jun 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije ASL Airlines France

Rezervišite odmah avio karte kompanije ASL Airlines France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar