AtlasGlobal obustavlja letove između Beograd i Istanbul

Letovi ponovo možda od 21. decembra

Turska low cost avio kompanija AtlasGlobal prinuđena je da privremeno suspenduje letove na svim svojim linijama, uključujući tu i letove Beograd Istanbul.

Kao razlog obustave letova se navodi se restrukturianje kompanije. Na zvaničnoj stranici avio kompanije AtlasGlobal trenutno stoji obaveštenje o tome da će turska avio kompanija nastaviti da leti na svim linijama nakon 21. decembra 2019., ali stručnjaci sumnjaju da avio kompanija neće biti u mogućnosti da ispuni obećanje. U saopštenju kompanije navedeno je da će procedura za povraćaja novca za sve kupljene avio karte biti objavljen 16. decembra 2019. godine.

AtlasGlobal je obavljao letove četiri puta nedeljno između Beograda i glavnog istanbulskog aerodroma (Istanbul Airport, aerodromski kod IST). Linija je prvi put pokrenuta tokom 2017. godine, nakon što je avio kompanija Air Serbia odlučila da obustavi letove za Istanbul. AtlasGlobal je takođe nudio besplatan autobuski prevoz ka i sa aerodroma „Nikola Tesla” za sve svoje letove.

Mreža avio kompanije AtlasGlobal obuhvata brojne destinacije unutar Turske, kao i letove ka gradovima Bliskog istoka i Istočne Evrope.

Glavni grad Beograda i Istanbul trenutno povezuje avio kompanija
Turkish Airways, kao i Pegasus Airlines, koja leti do obližnjeg aerodroma Sabiha Gukčen (aerodromski kod SAW).

autor: Playtravel

27. novembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije AtlasGlobal

Rezervišite odmah avio karte kompanije AtlasGlobal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar