Austrian Airlines povećava broj letova između Beograda i Beča

Tokom leta i do šest polazaka iz Beograd za Beč!

Avio kompanija Austrian Airlines planira da od letnjeg reda letenja doda još tri leta nedeljno na svojoj liniji Beograd Beč, navodi portal Aviatica.

Dodatni letovi će biti uvedeni od aprila do kraja oktobra, a predviđeni su ponedeljkom, sredom i petkom, sa polaskom oko 11:20h iz Beograda i dolaskom u Beč oko 12:30h, dok je povratni let iz Beča planiran oko 09:35h, sa sletanjem na beogradski aerodrom „Nikola Tesla” oko 10:40h

Uz tri nova leta na liniji, avio kompanija Austrian Airlines će leteti ukupno 23 puta nedeljno između Beča i Beograda. Po novom rasporedu, Austrian će imati četiri leta ponedeljkom, sredom i petkom, dok će utorkom, četvrtkom i nedeljom leteti tri puta, a subotom dva puta.

Na liniji Beograd Beč leti i avio kompanija Air Serbia, zbog čega će nekim danima biti ukupno šest letova između glavnih gradova Austrije i Srbije.

Novi letovi će pojačati vezu između Beča i Beograda, ali i ponuditi putnicima iz Srbije bolje konekcije ka oko 130 destinacija ka kojim Austrian leti iz Beča.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

27. decembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Austrian

Rezervišite odmah avio karte kompanije Austrian online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar