EasyJet obnavlja letove od 15. juna, u regionu tek od jula

EasyJet korača napred malim korakom: letovi iz Beograda i regiona tek od jula

Low cost avio kompanija EasyJet zvanično je saopštila da obnovi manji deo linija iz svoje mreže od 15. juna, ali na tom spisku se ne nalaze aerodromi u regionu.

Kako je navedeno, EasyJet će od 15. juna poleteti iz nekog od gradova Velike Britanije kao što su London, Bristol, Birmingem, Liverpul, Glazgov, kao i gradova Evrope kao što su Pariz, Nica, Lion, Lil, Ženeva, Lisabon, Porto i Barselona. Na listi planiranih linija se nalaze još neke destinacije.

Broj linija je za sad mali i biće pokrenute samo one linije gde ima dovoljno interesovanja, naveli su iz low cost avio kompanije.

Usled toga EasyJet je za sad odlučio da odloži sve do jula letove na linijama za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Sloveniju, ka kojim je avio kompanija obavljala redovne letove pre početka krize uzrokovane pandemijom koronavirusa Covid-19.

EasyJet je u svom saopštenju istakao kako će na svojim letovima slediti sve mere zaštite protiv širenja virusa. Svo osoblje i putnici će morati da nose zaštitne maske, na letovima u početku neće biti posluženja, a letelice će biti redovno dezinfikovane.

Navedeni datumi su očekivani, a avio kompanija zadržava pravo izmene.

autor: Playtravel

21. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar