EasyJet – Uvodi linije Beograd Berlin i Ljubljana Berlin!

Tri puta nedeljno za Berlin od avgusta: avio karte su već u prodaji po ceni od 21,99 EUR

Low cost avio kompanija EasyJet zvanično je najavila da planira da pokrene direktne linije iz Beograda i Ljubljane za Berlin.

Liniju Beograd Berlin (aerdrom Tegel) avio kompanija EasyJet će uspostaviti od 10. avgustra, a letove će obavljati tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i petkom. EasyJet će od 2. septembra leteti četiri puta nedeljno između srpskog i nemačkog grada.

Dan ranije, 9. avgusta, ova low cost avio kompanija će uspostaviti direktnu liniju Ljubljana Berlin koju će takođe obavljati sa tri leta nedeljno.

Nove linije su najavljene nakon što je avio kompanija EasyJet otvorila svoju bazu na aerodromu Berlin Tegel, gde je stacionirala 12 svojih aviona. Tokom ove godine biće uspostavljene i brojne druge linije iz Berlina ka destinacijama u Nemačkoj i ostatku Evrope.

Avio karte možete da kupite odmah po ceni već od 21,99 EUR. Ova cena je za putovanje u jednom smeru, sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Broj mesta je ograničen pa preporučujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

30. januar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar