El Al Airlines pokreće letove iz Beograda

Od novembra tri avio kompanije nude ukupno 16 letova nedeljno između Beograda i Tel Aviva!

Avio kompanija El Al Airlines planira da početkom novembra uspostavi letove na direktnoj liniji Beograd Tel Aviv.

Prvi let na liniji između Beograda i Tel Aviva se očekuje 1. novembra 2020. godine, a avio kompanija El Al planira da leti šest puta nedeljno (svakim danom osim subotom) između dva grada.

El Al Airlines će na liniji koristiti avion Boeing 737-900ER, koji ima 16 sedišta u biznis klasi i 159 mesta u ekonomskoj klasi (ukupno može da preveze 175 putnika).

Na ovaj način avio kompanija El Al će po prvi put uspostaviti redovnu liniju za Beograd, a osim navedene linije izraelska avio kompanija će leteti tek na još nekoliko linija iz Tel Aviva i to za Njujork, Pariz, London, Frankfurt, Amsterdam, Majami, Los Anđeles, Kijev i Atinu.

Na liniji Beograd Tel Aviv trenutno lete avio kompanije Israir Airlines (svakodnevni polasci) i Akria Israeli Airlines (tri leta nedeljno), pa će uz avio kompaniju El Al putnicima na raspolaganju biti ukupno 16 letova između Srbije i Izraela. Potražnja za letovima na liniji se značajno povećala kada je sredinom septembra Izrael omogućio ulazak srpskim putnicima u državu bez obaveze samoizolacije. Avio kompanija Air Serbia je najavila letove tokom decembra, ali je moguće da će doći do promena ovih planova.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Sve avio kompanije zadržavaju pravo da promenr raspored letova u bilo kom momentu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

21. oktobar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije El Al Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije El Al Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar