Eurowings odložio letove na liniji Beograd Štutgart

Linija odložena, a smanjen i broj letove između dva grada

Low cost avio kompanija Eurowings odlučila je da još jednom odloži letove na liniji Beograd Štutgart.

Prvi let na liniji je prvobitno planiran za 21. maj, pa je naknadno odložen za avgust, pa i septembar, a sada avio kompanija Eurowings navodi da će obnoviti liniju tek 1. novembra 2020. godina.

U odnosu na prvobitne planove, nemačka low cost avio kompanija takođe planira i da smanji broj letova, pa je poznato da će za sad leteti dva puta nedeljno – petkom i nedeljom.

Petkom avio kompanija Eurowings planira poleti iz Štutgarta oko 09:35h, a sletanje u Beograd se očekuje oko 11:15h. Četrdeset minuta kasnije, oko 11:55h predviđen je polazak iz Beograda uz sletanje u Štutgart oko 13:35h. Nedeljom su polasci u popodnevnim časovima, iz Štutgarta oko 18:15h (sletanje u Beograd oko 19:55h), a iz Beograda oko 20:30h, sa sletanjem u Štutgart oko 22:10h.

Sve navedene informacije su okvirne, jer avio kompanija zadržava pravo promene. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio karte se nalaze u prodaji i možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

13. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Eurowings

Rezervišite odmah avio karte kompanije Eurowings online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar