Eurowings uvodi letove Mostar Keln

Mostar je pobedio na glasanju za narednu destinaciju u mreži avio kompanije Eurowings!

Pre nekoliko dana, low cost avio kompanija Eurowings je pokrenula glasanje za narednu destinaciju ka kojoj bi mogla da uspostavi letove naredne letnje sezone.

Na izboru se našlo deset evropskih gradova ka kojim bi avio kompanije Eurowings mogla da uspostavi letove, a na spisku su bila čak tri grada iz regiona: Podgorica, Mostar i Brač.

Prvi krug glasanja je trajao do 10. oktobra, nakon čega je sledilo veliko finale u kojem su našle tri najpopularnije destinacije – Trapani, Mostar i Shannon. Nakon facebook glasanja, u finalnoj rundi najviše glasova je osvojio Mostar.

Eurowings glasanje Mostar nova linija oktobar 2017

Low cost avio kompanije Eurowings najavila je da će letovi Mostar Keln biti uspostavljeni naredne letnje sezone. Ova avio kompanija trenutno obavlja letove iz Sarajeva za Štutgart i Keln.

Predstavnik Bosne i Hercegovine dugo se nalazio na prvom mestu liste, a pri samom kraju glasanja na kratko ga je obišao italijanski Trapani, dok Brač i Podgorica nisu zabeležili veći uspeh.

Rezultate glasanja možete da vidite na ovom sajtu.

Stručnjaci smatraju da bi low cost avio kompanija Eurowings mogla da naknadno uvede linije ka sva tri grada u regionu, bez obzira na rezultate glasanja, jer su predstavnici avio kompanije u više navrata najavljivali mogućnost letova za Brač, Podgoricu i Mostar.

To bi bila dobra vest za region jer je avio kompanije Eurowings nedavno odlučila da odustane od letova iz Diseldorfa za Sarajevo, kao i od letova iz Minhena za Skoplje.

Online rezervacije letova avio kompanije Eurowings

Rezervišite odmah avio karte kompanije Eurowings online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar