FlyDubai od 9. jula opet povezuje Beograd i Dubai

FlyDubai obnavlja i linije ka nekim destinacijama u regionu

Low cost avio kompanija FlyDubai je danas zvanično najavila da će obnoviti letove između Beograda i Dubaija početkom jula.

Prvi let se očekuje od 9. jula, a FlyDubai planira da leti tri puta nedeljno između dva grada i to četvrtkom, subotom i nedeljom. Letovi iz Beograda (oznaka FZ1746) se očekuju oko 14:00h, sa dolaskom u Dubai oko 21:20h. U suprotnom smeru, iz Dubaija letovi (oznaka FZ1745) su planirani za 09:00h sa sletanjem na aerodrom „Nikola Tesla” u Beogradu oko 13:00h. Sva vremena su lokalna.

Ovakav raspored letova na liniji Beograd Dubai je planiran do 31. avgusta, a naknadne izmene su moguće.

Ujedinjeni Arapski Emirati otvoriće granice za turiste od 7. jula. Svi putnici koji lete u UAE trebalo bi da znaju da važe posebni uslovi za ulazak o čemu možete da pročitate detaljnije na ovoj adresi.

FlyDubai takođe planira da obnovi letove za Sarajevo (od 8. jula) i Dubrovnik (od 16. jula), ali su letovi na liniji Dubai Tivat ukinuti, a Skoplje Dubai suspendovani do kraja letnje sezone i očekuju se tek tokom zimskog reda letenja koji počinje od 26. oktobra 2020.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

25. jun 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar