LOT – Međunarodni letovi od sredine juna

Letovi iz Beograda za Varšavu i Budimpeštu najverovatnije od 15. juna

Avio kompanija LOT Polish Airlines zvanično je saopštila da će od 1. juna obnoviti letove unutar Poljske, dok će međunarodne letove dodatno odložiti.

Kako je objašnjeno, međunarodni letovi (gde se nalazi i linija Beograd Varšava) će biti odloženi bar do 14. juna, a njihovo ponovno uspostavljenje ne zavisi od avio kompanije već od preporuka poljskih i evropskih institucija zaduženih za sanitarne mere zaštite, kao i od ograničenja koja ostale zemlje budu postavljale.

Po trenutnom planu linija Beograd Varšava bi trebalo da bude obnovljena 15. juna uz svakodnevne letove između dva grada, a nekim od njih i dva puta dnevno. Tog datuma LOT očekuje da pokrene novu liniju Budimpešta Beograd na kojoj će leteti svakog dana. Ova linija je prvobitno trebalo da bude pokrenuta krajem ovog meseca.

Avio kompanija LOT planira da tokom prve polovine juna leti do tri puta dnevno između Varšave i Gdanjska, do dva puta iz Varšave za Krakow, Poznan, Rzeszow, Szczecin, Wroclaw ili Zielona Gora, kao i jednom dnevno na liniji Krakow – Gdanjsk.

Poljska avio kompanija očekuje da će tokom juna uspostaviti i svoje direktne linije ka Severnoj Americi, kao i novu liniju za Vašington.

Svi navedeni datumi su očekivani i podložni su promeni.

autor: Playtravel

19. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar