LOT Polish Airlines: Economy Simple tarifa i do Beograda

LOT Polish Airlines: Nova povoljna tarifa i na liniji Beograda – Varšava, avio karte već od 79 EUR

 

Na spisku gradova do kojih će avio kompanija LOT Polish Airlines ponuditi svoju novu Economy Simple tarifu našao se i Beograd, pa su u ponudi izuzetno povoljne avio karte do poljske prestonice.

 

LOT Polish Airlines Varšava - Beograd

 

Povoljne avio karte na liniji Beograd – Varšava se već sad mogu kupiti po ceni od 79 EUR, a ponuda se odnosi na sva putovanja do 31. avgusta.

 

Poljska avio kompanija takođe naglašava da se avio karte moraju kupiti bar 45 dana unapred, pa se svim zainteresovanim putnicima preporučuje da nazovu što pre i osiguraju svoju avio kartu po ovim veoma povoljnim uslovima.

 

Ova cena se odnosi na povratnu avio kartu između dve prestonice, sa svim uračunatim dodatnim troškovima, ali se ova cena odnosi na uslugu koja je tipična za low cost avio kompanije. Economy Simple tarifa podrazumeva samo let na odabranoj liniji, dok se sve dodatne usluge dodatno plaćaju, zbog čega je i cena do 30% niža od redovne.

 

Beograd je samo jedna od destinacija do koje je avio kompanija LOT Polish Airlines ponudila Economy Simple tarifu i po sniženim cenama ona leti i do drugih destinacija iz svoje mreže letova. Uz redovne dnevne letove iz Beograda, ova avio kompanija povezuje srpsku prestonicu, preko Varšave, i sa brojnim drugim evropskim, severnoameričkim i azijskim gradovima pa se putovanje može nastaviti po povoljnim uslovima i ka drugim destinacijama.

 

Rezervišite odmah, jer je broj raspoloživog mesta za odabrane datume ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar