LOT – Povoljne avio karte za ceo svet

Snižene cene za letove ka Poljskim destinacijama, Aziju i Severnu Ameriku

Tokom nove promotivne akcije avio kompanije LOT možete da kupite jeftine avio karte za Varšavu i druge poljske gradove, kao i destinacije u Aziji i Severnoj Americi.

Samo do 15. oktobra 2019. godine možete da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda do Varšave po ceni već od 99 EUR. U ponudi su i povoljne avio karte za Bidgošč, Gdanjs, Krakov, Lublin, Poznan, Ržežov, Šćećin, Vroclav i Zijelonu Goru po ceni već od 119 EUR.

Promotivna ponuda obahvata letove za Nju Delhi po ceni već od 483 EUR, za Peking od 429 EUR, za Singapur od 479 EUR, za Čikago od 469 EUR, za Njujork od 459 EUR, za Majami i Los Anđeles od 439 EUR, a za Toronto od 459 EUR.

Promocija obuhvata i putovanja u Premium Economy i Business klasi ka navedenim destinacijama, kao i letove iz Budimpešte, Podgorice, Skoplja, Beča, Praga i drugih gradova iz mreže avio kompanije LOT Polish Airlines.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Navedene cene se odnose na putovanja preko Varšave u periodu do 31. marta 2020. godine, a važe neki izuzeci.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

9. oktobar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar