LOT – Promocija za letove iz Beograda i Zagreba za SAD

Kupite avio karte po ceni već od 440 EUR

Poljska avio kompanija LOT pokrenula je novu promotivnu akciju tokom koje možete da kupite povoljne avio karte za Njujork, Čikago i Los Anđeles.

Promotivna ponuda se odnosi na letove iz Zagreba i Beograda ka gradovima u Sjedinjenim Američkim Državama pa do 5. avgusta avio karte za Čikago možete da kupite onlajn putem našeg sajta po ceni od 440 EUR, a za Njujork (aerodromi JFK i Newark) već od 500 EUR.

Snižena je i cena avio karata za letove iz Beograda za Los Anđeles koje možete da kupite već od 550 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije LOT.

Promotivna ponuda važi za polaske iz Zagreba u periodu od 10. oktobra do 30. novembra, kao i za letove iz Beograda u periodu od 19. septembra do 30. novembra 2017. godine, sa povratkom najkasnije do 15. decembra.

Avio kompanija LOT sve letove ka navedenim destinacijama obavlja najmodernijim avionom Boeing 787 Dreamliner koji nudi komforno putovanje sa više prostora.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar