LOT želi da pokrene letove Beograd Budimpešta

Od septembra svakodnevni letovi između Budimpešte i Beograda

Avio kompanija LOT Polish Airlines planira da od 1. septembra pokrene letove na direktnoj liniji između Beograda i Budimpešte.

Poljska avio kompanija je pokrenula proces za dobijanje termina letova i svih potrebnih dozvola za obavljanje svakodnevnih letova između glavnih gradova Mađarske i Srbije. Avio kompanija LOT nije još zvanično najavila ovu liniju, ali je poznato da je u planu da letovi iz Budimpešte za Beograd budu kasno uveče sa sletanjem u Beograd oko ponoći.

Let iz Beograda za Budimpeštu se očekuje narednog dana, oko 05:10h ujutro, što bi putnicima omogućilo odlične konekcije ka destinacijama ka kojim avio kompanija LOT leti iz Budimpešte kao što su London, Brisel, Varšava, Njujork ili Čikago.

LOT Polish Airlines trenutno obavlja deset letova nedeljno na liniji
Beograd Varšava, a putnicima iz Srbije nudi povoljne avio karte uz dobre konekcije za Severnu Ameriku, kao i gradove u Poljskoj.

Avio kompanija Belavia je trenutno jedina koja obavlja direktne letove na liniji Beograd Budimpešta, ali je ona najavila da će obustaviti letove nakon 24. oktobra 2019. godine. Air Serbia planira da pokrene liniju Niš Budimpešta od 1. avgusta ove godine.

autor: Playtravel

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar