Lufthansa pokrenula letove iz Tivta za Minhen i Frankfurt

Lufthansa sletela u Crnu Goru: direktni letovi na dve linije iz Tivta

Tokom jučerašnjeg dana avio kompanija Lufthansa je pokrenula je linije između Tivta i dva nemačka grada: Minhena i Frankfurta.

U prepodnevnim časovima u nedelju, 14. aprila 2019., Lufthansa je pokrenula liniju Tivat Minhen, dok je ova avio kompanija popodne uspostavlila letove Tivat Frankfurt.

Lufthansa planira da leti nedeljom na liniji Tivat Minhen, a polasci iz Tivta se očekuju oko 10:05h sa dolaskom u Minhen oko 11:50h. Letove na ovoj liniji takođe obavlja i avio kompanija Montenegro Airlines koja leti tri puta nedeljno između dva grada.

Na liniji Tivat Frankfurt, avio kompanija Lufthansa će leteti takođe samo nedeljom, a polasci se očekuju oko 18:05h sa dolaskom u Frankfurt oko 20:15h.

Obe linije su sezonskog karaktera, a nemačka avio kompanija za sad planira da obavlja letove do sredine oktobra 2019. godine.

Izvršni direktor preduzeća A.D. Aerodromi Crne Gore Danilo Orlandić naveo je da nove linije predstavljaju tek početak saradnje sa nemačkom avio kompanijom. Po njegovim rečima prodaja avio karata na linijama Tivat Minhen i Tivat Franfurt je odlična, zbog čega su nastavljeni pregovori sa avio kompanijom Lufthansa u vezi sa uvođenjem novih linija za Crnu Goru.

Broj mesta po najnižim cenama ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

15. april 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar