Playnews – Najvažnije vesti jul 2017.

Vesti koje su obeležile jul 2017.

Prošlog meseca imali smo priliku da vidimo uzbudljive vesti iz avio industrije od kojih su najburnije reakcije izazvale one koje su objavile avio kompanije Wizz Air i Air Serbia.

Wizz Air ukida doplatu za kabinski prtljag 2017

1. Verovatno najveća vest prošlog meseca je bila to što je low cost avio kompanija Wizz Air odlučila da ukine doplatu za kabinski prtljag.

Air Serbia ne postajemo low cost avio kompanija

2. Nakon brojnih nagađanja da će avio kompanija Air Serbia promeniti način poslovanja stiglo je i zvanično saopštenje o tome kako se ne razmišlja o low cost modelu poslovanja.

Avio karte Beograd Peking

3. Od 15. septembra avio kompanija Hainan Airlines uspostaviće redovnu liniju Beograd Peking, a prošlog meseca objavljeno je i koliko će koštati povratna avio karta.

Eurowings veliki planovi region 2017

4. Avio kompanija Eurowings planira da proširi broj linija iz regiona čime se nada da bi mogla da postane treća najpopularnija low cost avio kompanija u Evropi.

LOT nove linije Budimpesta Cikago Njujork 2017

5. Poljska avio kompanija LOT priredila je zanimljive vesti: prvo je najavila da će uvesti dva nova leta na liniji Beograd Varšava, a potom i da će uvesti direktne linije iz Budimpešte za Njujork i Čikago.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar