LOT – Od naredne godine direktno iz Budimpešte za Čikago i Njujork

Povoljne avio karte za Čikago i Njujork su već u prodaji

Avio kompanija LOT Polish Airlines objavila je da će od maja 2018. godine pokrenuti direktne letove iz Budimpešte za Njujork i Čikago.

Nove linije biće uspostavljene kao odgovor na veliku potražnju koja postoji za ovim letovima, navodi se u saopštenju poljske avio kompanije.

Letovi iz Budimpešte za Njujork obavljaće se četiri puta nedeljno i to ponedeljkom, četvrtkom, perkom i nedeljom. Sa druge strane, letovi Budimpešta Čikago planirani su da se obavljaju dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Avio karte za letove iz Budimpešte za Njujork možete da kupite odmah po ceni već od 428 EUR, a za Čikago od 450 EUR. Cene važe za povratne aivo karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Avio kompanija LOT zbog novih linija preseliće jedan avion Boeing 787 Dreamliner na aerodrom u Budimpešti, a u planu je i formiranje operativne baze ove avio kompanije.

Generalni direktor avio kompanije LOT naveo je da je siguran će baš ova avio kompanija ponuditi daleko povoljniju alternativu za letove ka dva američka grada, zbog čega će ova linija verovatno biti interesantna ne samo građanima Mađarske već i okolnih zemalja.

Glavni grad Mađarske je poslednji put bio povezan sa Njujorkom i Čikagom 2011. godine.

Avio karte su u prodaji, a savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem forme na našem sajtu playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar